NeoCube magnetische balletjes

De sterkte van de magneten N38

N38 is de aantrekkingskracht van de kralen NeoCube, en precies het soort materiaal een hoge energie neodymium magneet energiedichtheid in het gebied 286-302 kJ / m3. In de oorspronkelijke NeoCube magnetische kracht is gelijk aan N38. Deze waarde werd perfect afgestemd op de sterkte van magneten in het spel niet interfereert met de terugtrekking en tegelijkertijd groot genoeg om de volledige structuur te kunnen dragen. Als de sterkte van de magneet heeft een waarde onder de N38 is uw structuren zal niet stabiel zijn en zal desintegreren in de handen, en het hele spel ballen zullen tevredenheid brengen. Vaak is de verkoper van goedkope en niet origineel NeoCube niet de waarde te geven of opzettelijk overdrijven het in de hoop dat je nog steeds niet weet. Alleen de vergelijking met het originele product de gebruiker realiseert het verschil in de kracht van magneten. Als het gebeurt in plaats van neodymium magneten worden verkocht Allegro goedkope eenvoudige gemagnetiseerd magnetische bolletjes of ferriet magneten waarvan attractie is onvergelijkbaar klein en snel gedemagnetiseerd. Om duurzaam N38 neodymium magneten produceren voldoende fabriek de productie-technologie moet hebben en voldoen aan de relevante normen, en het kost.

Bal diameter 5 mm

De diameter van de kogels van de oorspronkelijke NeoCube precies 5 mm. Veel verkopers om te besparen op de kosten van de aanschaf originele NeoCube heeft aangeboden veel kleiner en goedkoper ballen 3 mm of verkoopt aftermarket ballen met een diameter van 4,7-4,9 mm en 5 mm. De grootte van de kralen is belangrijk terwijl het hebben van plezier. 3 mm korrels moeilijk te leggen. Mensen met grote handen zijn nauwelijks in staat om zulke kleine balletjes vingers te scheiden. Wordt het best geïllustreerd door vergelijking van de grootte van de kogels 5 mm en 3 mm in beelden.

De buitenste laag van nikkel

Originele NeoCube is verder bedekt met een beschermende laag van nikkel met geschikte toevoegsels afhankelijk van de kleur:

Nikolwy (staal) - gedoteerd met koper-nikkel (Ni-Cu-Ni)
Zilver - zilver gedoteerd nikkel en koper (Ni-Cu-Ni-Ag)
Goud - goud gedoteerd nikkel en koper (Ni-Cu-Ni-Au)
Black - titanium, geanodiseerd titanium (Ti)

Slijtvast en beschermende laag is vooral belangrijk bij het spelen te frequent wanneer keiharde en sterke magneten trekken. Aftermarket NeoCube is niet bestand tegen deze test en de beschermende laag wrijft snel af en vallen af. Na de uitdaging buitenste laag verschijnt donkere magneet die is instabiel en snel brokkelt handen vuil, waardoor de persoon te spelen ballen. Helaas, een beschermende laag coating-technologie is niet goedkoop voor wat verkoper schaffen ballen van lagere kwaliteit legering en nikkel veel zwakker hechting. Vaak zijn er gevallen van verkoop Allegro gewone chroom-gecoate kralen, die alleen mooi, maar het verloop van chroom is onder de standaard waaraan snel schillen en vallen bijna een uur van het gebruik van het speelgoed. Om de authenticiteit van het product en de kwaliteit van de buitenste laag van uw NeoCube controleren is genoeg om de netheid van de handen te checken na een uur van plezier :)

CE Kwaliteitscertificaat

Onze originele NeoCube wordt geproduceerd in de fabriek waardoor neodymium magneten produceren van de hoogste kwaliteit en aantrekkingskracht als gecertificeerd door CE en ISO9000. De fabrikant voldoet aan de hoge eisen van veiligheid en milieubescherming. Het product beschikt over alle vereiste markeringen Poolse wetgeving, certificaten en verklaringen.

Om het product is goedgekeurd voor verkoop in de Europese Unie in overeenstemming met de wet moet hebben:
CE-gemarkeerd.
Bepaling van de leeftijd van het kind.
Poolse instructies voor veilig gebruik in overeenstemming met de richtlijn en de eisen van magnetisch speelgoed Staat handelsinspectie.

Cadeaupapier

De oorspronkelijke NeoCube is verpakt in een mooie aluminium behuizing met een diameter van 6 cm op de verpakking met de instructies voor veilig gebruik. NeoCube metalen verpakkingen maakt deze unieke gadget is ideaal voor een uniek geschenk of kerstcadeau.

Als u op zoek bent naar een originele en ongewone cadeaus je absoluut nodig om NeoCube kopen.

Kwaliteitsgarantie

Alle w / in de voordelen van de originele NeoCube garantie tevreden bent met uw aankoop. NeoCube verkopen originele sinds 2009 en als een van de eerste distributeurs van deze gadget kan de verkoop van meer dan tienduizend toezeggingen in de detailhandel en groothandel bogen. Op onze NeoCube garantie van 12 maanden en een betrouwbaar rendement zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen. Onze beste aanbevelingen zijn de meningen van tevreden klanten.